Di Beach Resort Desaru Finest Tapi.


Semalam aku kawan di pekan, ada seorang 'macha' bercerita that is datang kisah sedih pada aku. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih muda, aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka dan gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Jeff john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera dslr canon kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Ben dan Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).